Главная » 2009 » Июль » 18 » Неймовірно, та факт
Неймовірно, та факт
17:41

Кажуть, що 100% безкоштовний для усіх українців 

Так! Zillya! Антивірус – це 100% український та 100% безкоштовний антивірус, створений українцями для українців. Українські спеціалісти з безпеки створили Zillya! Антивірус, щоб українські користувачі мали змогу безкоштовно користуватись якісним та надійним продуктом.
Захист від вірусів, «черв'яків», «троянців» та інших злісних програм

Zillya! Антивірус ефективно виявляє та знешкоджує шкідливі віруси, «черв'яки», «троянці», руткіти, різноманітні паразити та інші злісні програми, що призводять до збою комп'ютера, некоректної роботи системи, уповільнення швидкодії комп’ютера, втрати або пошкодження даних, постійних системних попереджень.
Захист від шпигунських та рекламних програм

Zillya! Антивірус має окремі програмні модулі, що відповідають за виявлення та знешкодження шпигунських та рекламних програм. Таким чином, Zillya! Антивірус надійно захищає користувача від програм, що таємно встановлюються на комп'ютері, збирають конфіденційну інформацію та показують агресивну рекламу.
Захист від несанкціонованого доступу до приватної інформації

Zillya! Антивірус ретельно оберігає приватну та конфіденційну інформацію (приватні дані, інформацію про систему та налаштування) від несанкціонованого доступу з боку зловмисних програм.
Функція стеження в режимі реального часу («Вартовий»)

Вартовий – це система стеження в реальному часі, що виявляє віруси та інші зловмисні програми, які намагаються потрапити до електронної пошти, операційної системи або файлів, відстежує запущені процеси, ефективно блокує і видаляє загрози «на льоту», забезпечує профілактику зараження.

http://zillya.com

Просмотров: 1128 | Добавил: page-ivan | Рейтинг: 4.0/2 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: